ukr
русский

Один шанс на мільйон: три знаки зодіаку чекає несподіваний поворот напередодні Дня святого Валентина

Анастасія Крищук

Один шанс на мільйон: три знаки зодіаку чекає несподіваний поворот напередодні Дня святого Валентина
Його втратити не можна

День напередодні свята всіх закоханих виявиться доленосним для трьох уродженців зодіакального кола. За словами астрологів, зірки готують особливий сюрприз для Тельців, Терезів та Козорогів.

Телець

Телець змінить свою долю у найнесподіваніший момент. Якась людина, яка раніше йому була невідома, зв'яжеться перед Днем святого Валентина і повідомить винятково хороші новини. Це миттєво покращить настрій Тельцю – всі сумніви розвіються. Уродженці знаку ухвалять рішення, яке змінить їхнє життя на 180 градусів. Другого такого шансу не буде.

Терези

Терези мають підсвідоме відчуття, що в їхньому житті буде щось надзвичайно важливе. Однак те, що станеться, перевершить найсміливіші очікування. Виявляється, колишні побоювання були абсолютно необґрунтованими. Перед Днем святого Валентина Терези відчують спрагу життя та зрозуміють, що ніщо їх більше не зупинить. Вони реалізують давню мрію.

Козоріг

Козеріг ухвалить абсолютно революційне рішення, яке переверне його, здавалося б, упорядковане життя. Випадково підслухана розмова змусить його дізнатися правду і поглянути на себе зовсім з іншого боку. Він також зрозуміє, що його нинішні думки були неправильними і лише відвели його від щастя. Його близькі будуть з подивом дивитись на революційні рішення, які він ухвалить.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.