ukr
русский

Новий флагман від Xiaomi: що відомо про Redmi K80

Марина Грамович

Новий флагман від Xiaomi: що відомо про Redmi K80
Redmi K80. Джерело: gagadget.com

Плани компанії Xiaomi на майбутнє викликали значну увагу в останні дні. UAportal розповів, що технологічний гігант готується до запуску довгоочікуваної серії смартфонів – лінійки Redmi K80.

Цікаво, що цей реліз відбудеться майже одразу після того, як Xiaomi представила лінійку Redmi K70 минулого місяця.

Майбутня серія Redmi K80 відрізняється від своєї попередниці в одному важливому моменті. На відміну від попередньої лінійки, в якій був бюджетний варіант, у новій не буде подібної моделі початкового рівня. Це вказує на те, що Xiaomi може представити дві моделі – Redmi K80 і Redmi K80 Pro, і відмовитися від випуску Redmi K80e.

Читайте також: Moto G Power 5G (2024): Що відомо про новинку від Motorola

Ці довгоочікувані смартфони будуть оснащені процесорами Qualcomm, можливо, з новітнім чипсетом Snapdragon 8s Gen 3. Крім того, вважається, що пристрої Redmi K80 будуть оснащені декількома камерами, пропонуючи користувачам чудові можливості для фотозйомки.

За чутками, в смартфонах будуть встановлені потужні акумулятори місткістю 5000-6000 мАг з підтримкою швидкої зарядки до 120 Вт. Ще однією вражаючою особливістю є водонепроникність і стереодинаміки.

Нагадаємо, ми писали про те, що акумулятор телефону може швидко розряджатися через одну поширену помилку, яку допускають користувачі. Це призводить до зношування компонентів вашого гаджета.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!