ukr
русский

Не чекайте від них активності! Названо найлінивіші знаки зодіаку

Анастасія Крищук

 Не чекайте від них активності! Названо найлінивіші знаки зодіаку
Таких п'ять у списку. Джерело: Фото створено ШІ

Деякі люди настільки ліниві, що легко можуть проігнорувати навіть пропозицію друзів провести час разом. За словами астрологів, йдеться про Тельців, Раків, Левів, Терезів та Риб. Читайте детальніше!

Телець

Тельці відомі своєю любов'ю до комфорту та використанням допомоги інших. Уродженці знаку перекладають свої обов'язки на колег на роботі, а вдома – на членів сім'ї. Для них найважливіше відпочинок, під час якого вони зможуть насолоджуватися смачною їжею та напоями.

Рак

"Домашні" Раки цінують свою атмосферу і не збираються залишати межі затишної квартири без потреби. Їм подобається ховатися від усіх, щоб набратися сил і подумати про ті чи інші речі. Уродженці знаку егоцентричні, так що не чекайте від них допомоги у скрутну хвилину.

Лев

Амбіційні Леви хочуть, щоб їх обожнювали та балували оточуючі, та охоче користуються допомогою друзів. Вони люблять любити відпочивати і схильні розподіляти завдання між іншими людьми замість того, щоб зробити щось самостійно.

Терези

Терези найбільше цінують гармонію у всіх аспектах життя і не збираються поспішати будь-куди, особливо якщо це стосується роботи. Їхня лінь найчастіше є результатом бажання уникнути непотрібного стресу. Уродженці знаку ніколи не працюватимуть позаурочно, та й вид діяльності виберуть такий, щоб не напружуватися.

Риби

Риби – справжні мрійники, які живуть у країні мрій. Вони дуже ліниві та звикли відкладати все на потім. Замість вирішення проблем чи робочих завдань уродженці знаку втікають у вигаданий світ, де в них і так усе гаразд.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.