ukr
русский

Не варто їм надто довірять! Названо найгірших подруг за знаком зодіаку

Анастасія Крищук

Не варто їм надто довірять! Названо найгірших подруг за знаком зодіаку
Вони переслідують свої цілі

Деякі люди використовують дружбу у своїх цілях, надягаючи маску доброти та турботи. Але насправді їхні наміри злі. За словами астрологів, найгіршими подругами можна назвати Риб, Овнів, Тельців, Близнят та Раків.

Риби

Жінки цього знаку зодіаку люблять змагатись. Не чекайте від них щирих компліментів чи добрих порад. Вони схильні дружити з тими, кого вважають нижче за себе.

Овен

Овен любить шукати азарту. Дружба з уродженцями знаку – величезне душевне навантаження, особливо для людей, які цінують спокій у житті. Більше того, вони часто брешуть і користуються чужою наївністю.

Телець

Жінки-Тельці роблять... все напоказ! Допомога з дитиною, організація переїзду, втіха людей після розлучення – всі ці дії покликані довести доброту серця. Коли гасне світло і немає публіки, на них можна не розраховувати.

Близнята

З Близнятами ніколи не знаєш, напевно, чого чекати. Сьогодні вони дружні та віддані подруги, а наступного дня ображаються або звинувачують вас у своєму минулому.

Рак

Жінки-Раки не підходять для дружби. Вони егоїстичні і, на жаль, часто неспокійні. За своєю природою вони бачать у кожній жінці загрозу, яку готові усунути за всяку ціну.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.