ukr
русский

Не наважуються зробити перший крок! Названо чотири найбільш сором'язливі знаки зодіаку

Анастасія Крищук

Не наважуються зробити перший крок! Названо чотири найбільш сором'язливі знаки зодіаку
Це може стати перешкодою на шляху до щастя

Сором'язливість – це риса характеру, яка іноді ускладнює повсякденне життя. За словами астрологів, найважче заявити про себе чотирьом уродженцям зодіакального кола. Йдеться про Раків, Дів, Скорпіонів та Риб.

Рак

Рак – дуже сімейна людина, яка дорожить стосунками зі своїми близькими. У його житті є невелика група людей, яким він довіряє та серед яких почувається відносно легко. В іншій компанії він повністю замикається у шкаралупі своєї панічної сором'язливості. Рак боїться нерозуміння та неприйняття, тому йому дуже важко зробити перший крок у стосунках.

Діва

Діва – інтроверт, що цінує світ довкола себе. Вона сором'язлива і водночас стримана, не любить перебувати у великій та галасливій компанії. Діва готова слухати інших, але не дуже охоче говорить про себе, боячись бути відкинутою чи скривдженою. Вона часто не може проявити ініціативу щодо людини, яка привернула її увагу.

Скорпіон

Скорпіон, безсумнівно, один із найзагадковіших знаків зодіаку, який важко довіряє іншим. З цієї причини він не розкриває свої думки та почуття. Маска сором'язливості та загадковості покликана допомогти йому втекти від світу та всіх тих людей, які не навіяли йому довіри. Це заважає Скорпіонові знайти свою другу половину.

Риби

Риби безперечно одинаки, які неохоче говорять про себе. Вони не хочуть розкривати надто багато своїх секретів іншим. Така поведінка є результатом їхньої високої чутливості. Риби хочуть будь-що захистити себе, тому не дивно, що їм важко завести друзів і знайти кохання на все життя.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.