ukr
русский

Не витратять зайвої копійки: названо найбільш скупі знаки зодіаку

Анастасія Крищук

Не витратять зайвої копійки: названо найбільш скупі знаки зодіаку
Їхнє прагнення до економії іноді переходить межу. Джерело: Фото створено ШІ

Всі люди заробляють і витрачають гроші по-різному, але деякі настільки скупі, що відмовляються купувати собі та близьким справді необхідні речі. За словами астрологів, йдеться про Дів, Козорогів та Раків.

Діва

Діви не стільки жадібні, скільки надзвичайно практичні люди. Вони, з одного боку, вміють дуже добре заробляти, але з іншого боку взагалі не бачать сенсу купувати нову сорочку, поки стара зовсім не зноситься.

Діви мають природний аскетизм. Їх справді влаштовує мінімалізм, і для них нормальний та комфортний спосіб життя. Але для їхніх близьких це може виглядати трохи інакше.

Козоріг

Ці люди спрямовані на подолання перешкод. Професійні успіхи та кар'єрні досягнення – це все їхнє життя. Для Козорогів важливими є демонстрація аналітичних здібностей, працьовитості, здатності до планування та інших прекрасних якостей.

Козероги – трудоголіки, і це дозволяє їм отримувати дуже добрий дохід. Але саме тому, що гроші їм даються буквально через піт, вони не хочуть розлучатися з ними.

Рак

Рак не зовсім скнара, просто він надто орієнтований на сім'ю. Неможливо уявити уродженців знаку, що витрачають гроші на веселу поїздку, без другого комплекту кухонних штор та нового кухонного комбайна в будинку.

Будинок – для них фортеця, і Рак облаштовуватиме цю фортецю нескінченно. Більше того, вважає, що всі мають підтримувати його у цьому.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.