ukr
русский

Названо знаки зодіаку, які притягують гроші, як магніт

Анастасія Крищук

Названо знаки зодіаку, які притягують гроші, як магніт
Удача до них особливо прихильна

Зірки не лише наділяють нас певними рисами характеру, а й визначають успіх у багатьох сферах життя. Астрологи стверджують, що три знаки зодіаку мають найбільше шансів розбагатіти. Йдеться про Тельців, Стрільців та Левів.

Телець

Це один із найбільш фінансово успішних знаків зодіаку. Тельці мають зразкову завзятість і терпіння. Саме ці якості завжди приводять їх до поставленої мети, у тому числі і в грошовому питанні. Проте все відбувається не так швидко, як хотілося б. Втім, затримки не зупиняють Тельців – ці люди здатні терпляче працювати над досягненням своєї мети.

Стрілець

Представники цього знаку не терплять обмежень, зокрема фінансових – скромний спосіб життя їм ніяк не підходить. Стрільці можуть швидко розбагатіти, якщо відкриють свій бізнес. Але навіть якщо вони вирішать працювати у великій компанії, на місці довго не затримаються та зроблять кар'єрний ривок. Це дозволить їм заробляти солідні гроші.

Лев

Люди, народжені під знаком Лева, надзвичайно харизматичні та фінансово раціональні. Для них немає нічого важливішого, ніж бути професіоналами у своїй сфері, що робить їх практично незамінними у діловому середовищі. Вони дуже амбітні, Левам у житті зазвичай вистачає всього – успіху, грошей, слави. Уродженці знаку народжуються вже переможцями. При цьому вони дуже раціонально витрачають гроші і рідко вдаються до миттєвої слабкості, купуючи дорогі речі.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.