ukr
русский

Названо знаки зодіаку, які можуть любити двох людей одночасно

Анастасія Крищук

Названо знаки зодіаку, які можуть любити двох людей одночасно
Моногамія не для них. Джерело: Фото створено ШІ

Деякі люди дуже швидко закохуються, не терплять обмежень і постійно шукають нових емоцій. Вони можуть любити двох людей одночасно. За словами астрологів, йдеться про Терезів, Левів та Риб. Читайте детальніше!

Терези

Знак зодіаку, який може не тільки любити двох людей одночасно, а й вступати у стосунки одночасно – це Терези. Хоча і вважається, що цей знак зодіаку є одним з найбільш урівноважених і прагне до гармонії, Терези також є знаком, який чудово вміє жонглювати своєю багатоликістю. Уродженці знаку можуть вести подвійне життя.

Лев

Ще один знак зодіаку, який не любить обмежень і хоче залишати всі двері відчиненими — Лев. Люди цього знаку зодіаку високої думки про себе, і хоча найчастіше це є дуже хорошим сигналом їхньої впевненості в собі, межує з зарозумілістю та мисленням лише про власні потреби. Леви закохуються дуже швидко, і подальші захоплення є майже постійним елементом їхнього повсякденного життя.

Риби

Риби майже до будь-яких стосунків ставляться як до кохання на все життя. Це не означає, що закохавшись так сильно, вони зважуються на моногамію. Сильне захоплення однією людиною – це одне, але для них не проблема одночасно захопитися кимось іншим. Цей знак зодіаку доводить, що перше враження оманливе.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.