ukr
русский

Названо знаки зодіаку, які закохуються найшвидше

Анастасія Крищук

Названо знаки зодіаку, які закохуються найшвидше
Таких лише чотири. Джерело: Фото створено ШІ

Закоханість – це почуття, яке окрилює та надає сил рухатися далі. За словами астрологів, стріла Купідона найшвидше вражає Овнів, Близнюків, Терезів і Риб. Читайте детальніше!

Овен

Життя Овнів сповнене пригод – уродженці знаку дуже імпульсивні і прагнуть всього нового. Вони з тих, хто може одразу втратити голову через іншу людину. Особливо, якщо об'єкт зітхань не відповідає взаємністю – вони сприймуть це як виклик. На жаль, уродженці знаку можуть розлюбити так само швидко, як і закохатися. Іноді це порятунок, іноді прокляття.

Близнюки

Товариські Близнюки – справжня душа компанії. Уродженці знаку без проблем налагоджують стосунки та охоче розповідають про свої почуття. Коли вони бачать, що хтось такий же допитливий до світу, можуть закохатися без пам'яті. Близнюки часто ідеалізують любов і страждають через це.

Терези

Терези, на вигляд сором'язливі і спокійні, можуть буквально втратити голову через іншу людину. Вони – саме ті, хто після перших зустрічей з потенційним партнером вже планує весілля і все життя. Якщо Терези закохаються в когось, не зможуть зосередитися на інших речах. Їхня нерішучість часом штовхає їх на необдумані рішення

Риби

Риби – знак, що є яскравим прикладом романтичної душі. Важко передбачити, як розвиватимуться стосунки з уродженцями знаку – вони багато приховують і не кажуть відкрито про почуття через страх бути відкинутими. Безперечно, Риби поставить на перше місце об'єкт своїх бажань, але що буде далі – ще питання.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.