ukr
русский

Названо три знаки зодіаку, яким не можна довіряти: вони брешуть і маніпулюють

Анастасія Крищук

Названо три знаки зодіаку, яким не можна довіряти: вони брешуть і маніпулюють
Читайте, хто у списку. Джерело: Фото створено ШІ

Деякі люди – майстерні маніпулятори, які можуть обвести навколо пальця будь-кого. За словами астрологів, часто брешуть своїм близьким Близнюки, Стрільці та Водолії. Читайте детальніше!

Близнюки

У Близнюків – два обличчя. Вони звикли показувати оточуючим те "обличчя", яке їм вигідніше в даний момент. Найчастіше ці люди – брехуни та зрадники, зокрема це стосується й стосунків із близькими людьми. Але що найгірше, так це те, що уродженці знаку зовсім не жалкують про свої вчинки.

Стрілець

Стрільці також не найчесніші люди, яких можна зустріти. Вони не розрізняють, чи торкнеться брехня незнайомих людей, знайомих чи коханої людини. Уродженці знаку не шкодують про вчинене і можуть брехати про все – як про повсякденні дрібниці, наприклад, чому вони не зробили щось, як обіцяли, так і кохання.

Водолій

Творчі Водолії здатні на брехню, яка ранить навіть найближчих людей. Уродженці знаку дуже ненадійні. І хоча вони мають багато різноманітних позитивних рис характеру, їм також властиво брехати і обманювати. Ці люди, на відміну від двох попередніх знаків зодіаку, брешуть "заплановано" – вони справжні майстри змінити ситуацію на свою користь. Водолії часто виявляються токсичними колегами, які "з'їдають" своїх конкурентів.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.