ukr
русский

Названо три знаки зодіаку, які "губляться" у брехні: вони живуть у вигаданому світі

Анастасія Крищук

Названо три знаки зодіаку, які 'губляться' у брехні: вони живуть у вигаданому світі
Важко вгадати, коли вони кажуть правду

Деякі люди постійно брешуть і приховують свої справжні наміри. Розмовляти з ними дуже складно, бо ніколи не знаєш, чи насправді відбувалися історії, які вони розповідають. Ці знаки зодіаку мають яскраву уяву, яку вони використовують для обману. Ось хто у списку!

Терези

Терези люблять говорити про те, що відбувається в їхньому житті. Проте, коли бачать, що близькі люди втрачають інтерес до їхнього реального життєвого досвіду, починають прикрашати історії. Терези не особливо переймаються вибором брехні. Якщо побачить, що ця тактика починає працювати і все більше людей починають співчувати, робитимуть це постійно.

Риби

Риби часто мріють та тікають у світ фантазій. Таке занурення у мрії стирає межу між тим, що відбувалося тільки в голові цього знаку зодіаку, і тим, що тісно пов'язане з реальністю. Риби люблять думати про те, що було б, якби… І через це вони не знають, яка версія подій правдива.

Скорпіон

Скорпіон замикається у собі, коли його непокоїть проблема. А якщо хтось хоче пробити його товсту броню, то цей знак зодіаку ізолює себе ще більше. Скорпіон не має наміру визнавати свої слабкості. На всі питання він відповість емоційною холодністю чи ухильними відповідями. Цей знак вдається до відвертої брехні, але найчастіше приховує важливу інформацію. І через це він страждає на самоті і розчаровується.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.