ukr
русский

Названо найбільш владних чоловіків за знаком зодіаку

Анастасія Крищук

Названо найбільш владних чоловіків за знаком зодіаку
Таких у списку всього три. Джерело: Фото створено ШІ

Деякі чоловіки прагнуть повного контролю над своєю партнеркою. За словами астрологів, це пов'язано із знаком зодіаку. Йдеться про Скорпіонів, Козорогів та Левів.

Скорпіон

Загадкові чоловіки-Скорпіони – майстри маніпуляцій, які не довіряють нікому. Уродженці знаку справді вважають, що вірність та контроль — дві сторони однієї медалі. На жаль, прагнення контролю іноді може переходити всі межі. Такий чоловік постійно вимагатиме доказів вірності. Йому важливо знати всі кроки обраниці.

Козоріг

Козороги звикли командувати як у роботі, так і у стосунках. Такий чоловік впевнений, що краще за вас знає, як будувати спільні плани та ділити фінанси. Контроль – не характеристика для Козорога, це важлива потреба. Уродженці знаку вірять, що завдяки своєму прагматичному підходу та невтомній дисципліні зможуть створити ідеальне життя.

Лев

Леви в особистому житті, як і в професії, прагнуть стати центром всесвіту. Такий чоловік контролює кожен крок партнерки. У стосунках Лев виступає у ролі режисера, де його обраниця завжди другорядний персонаж. Він чекає від своєї партнерки не тільки безумовного кохання та захоплення, а й повного підпорядкування його сценаріям.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.