ukr
русский

Названо найневдаліші дні січня 2024 року: в особливій зоні ризику – чотири знаки зодіаку

Анастасія Крищук

Названо найневдаліші дні січня 2024 року: в особливій зоні ризику – чотири знаки зодіаку
Астрологи розкрили, що на них чекає

Новий рік приносить абсолютно нові можливості, проте не всі дні січня 2024 року виявляться сприятливими. Згідно з нумерологічними розрахунками, січень пройде у вібрації числа 9, яке вважається символом духовного відродження, а також зведення рахунків, закриття справ та відкриття нових.

Сила дев'ятки допоможе нам відмовитися від негативних звичок, несприятливих стосунків та блокувань. З іншого боку, нумерологічне число 9 несе і кілька негативних аспектів, таких як повернення старих помилок та песимістичне бачення майбутнього. Всі ці недоліки проявляться в найневдаліші дні січня 2024 року:

3 січня, середа,

9 січня, вівторок,

13 січня, субота,

21 січня, неділя,

26 січня, п'ятниця.

Невдача може підстерігати під час рутинних справ, повсякденних маршрутів та роботи, що потребує граничної концентрації. На це впливає сезон Козерога, який наприкінці місяця переходить у сезон Водолія. На початку року чотирьом знакам зодіаку необхідно бути особливо обережними, оскільки сила нумерологічного числа 9 порушить їх звичний ритм.

Найсильніше невдачі відчують Стрільці, січень стане для них найгіршим місяцем у році. Невдача також торкнеться у січні Тельців, Дів і Риб. Коли вони втратять своє щастя?

3 січня забере новорічну енергію у Стрільця та Діви,

9 січня принесе Тельцю та Рибам невдачі на роботі.

13 січня – найважчий день місяця, який позначиться на Стрільці.

21 січня принесе проблеми у стосунках Діві та Рибам.

26 січня порушить плани Тельця, Стрільця та особливо Козерога.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.