ukr
русский

Названо пари за знаком зодіаку, в яких головною буде жінка

Анастасія Крищук

Названо пари за знаком зодіаку, в яких головною буде жінка
Астрологи розкрили карти. Джерело: Фото створено ШІ

Стосунки в парі можуть складатися по-різному, але астрологи стверджують, що є союзи, в яких завжди головною буде жінка. Читайте, про кого йде мова!

Пара №1: жінка – Скорпіон, чоловік – Терези

Чоловік-Терези найчастіше закохується в екстравагантну жінку-Скорпіона з першого погляду. Такий чоловік спокійний, врівноважений і може повністю підкоритися "капризам" другої половинки. У парі Терези – Скорпіон жінка довіряє своєму чоловікові, а той божеволіє від неї. Чоловік дозволяє жінці домінувати – і вона не проти цього.

Пара №2: жінка – Козоріг, чоловік – Близнюки

Інфантильні чоловіки-Близнюки схильні перекладати всю відповідальність на плечі жінки-Козорога. Вона дуже сильна, витривала та заповзятлива, тому приймає ініціативу. Чоловік-Близнюки шукає "вигоду" у стосунках, оскільки не любить брати на себе відповідальність, такі стосунки вигідніші для нього. Вони будуть можливі доти, доки жінка-Козоріг виконуватиме свою роль "начальника". Потім, коли їй це набридне, союз чекає на крах.

Пара №3: ​​жінка – Овен, чоловік – Риби

У цій парі чоловік не сприймає досягнення жінки як свої програші. Навпаки, він завжди підтримує її і спонукає робити більше. З іншого боку, ця жінка почувається "реалізованою" у таких стосунках, адже чоловік-Риби здатний спокійно реагувати навіть на її провокації.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.