ukr
русский

Названо найкращих дружин за знаком зодіаку: таких лише п'ять у списку

Анастасія Крищук

Названо найкращих дружин за знаком зодіаку: таких лише п'ять у списку
Астрологи розкрили карти. Джерело: Фото створено ШІ

Деякі знаки зодіаку вважаються ідеальними супутниками життя та найкращими дружинами. За словами астрологів, вірні, лояльні, цінують стабільність Раки, Риби, Терези, Тельці та Водолії. Сім'я посідає перше місце у їхньому списку пріоритетів. Читайте детальніше!

Рак

Жінки-Раки надзвичайно емоційні та віддані. Вони орієнтовані на стабільність та взаєморозуміння. Для них шлюб – не клітка, а опора. Уродженки знаку дуже турботливі та вміють створювати затишок удома.

Риби

Жінки-Риби лояльні і готові багато пробачити, якщо це не пов'язано зі зрадою. Незважаючи на те, що вони часто видаються сором'язливими або навіть закритими, варто дати їм час. Коли вони відчувають упевненість у своїй другій половинці, то готові на все.

Терези

Жінки-Терези – справжній вулкан емоцій, їхня додаткова перевага – позитивне ставлення до світу. Незважаючи на те, що вони можуть досягти свого, Терези прагнуть швидко вирішити конфлікти. Вони люблять романтику.

Телець

Жінки-Тільці надзвичайно віддані та залучені до сімейного життя. Вони очікують не лише стабільності у стосунках, а насамперед духовного та інтелектуального розуміння. Уродженці знаку зроблять все заради блага стосунків, а коли з'являються діти, Тельці захищають сім'ю, як справжні левиці.

Водолій

Жінки-Водолії чудові дружини, але будьте обережні – вони не терплять нудьги! Якщо стосунки стануть одноманітними, уродженки знаку можуть зненацька зникнути. Вони цінують інтелект, тому ідеально підходять для партнерів, рівних їм у цьому питанні.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.