ukr
русский

Названо два знаки зодіаку, яким загрожує "вибух" у серпні: є причина

Анастасія Крищук

Названо два знаки зодіаку, яким загрожує 'вибух' у серпні: є причина
Астрологи розкрили карти. Джерело: Фото створено ШІ

Серпень 2024 року стане непростим часом для двох уродженців зодіакального кола – тиск і стрес, що наростають, можуть досягти критичної точки. За словами астрологів, емоційний вибух загрожує Овнам та Козорогам. Читайте детальніше!

Овен

Овни, керовані Марсом, – пристрасні та амбітні люди, які вкладають усю свою енергію у проєкти. Їх динамічний і нетерплячий характер може змусити їх робити надто багато та надто швидко. Уродженці знаку схильні брати на себе всю відповідальність і невпинно працювати задля досягнення своїх цілей.

Перевтома може призвести до фізичної та розумової втоми. Під тиском багатьох завдань Овни можуть стати дуже дратівливими, гостро реагуючи на невеликі перешкоди чи критику. Їх запальний темперамент може призвести до конфліктів. Щоб не "вибухнути", уродженцям знаку слід навчитися делегувати частину своїх обов'язків і говорити "ні".

Козоріг

Козороги, якими керує Сатурн, – трудоголіки та перфекціоністи. Рішучість досягти успіху може призвести їх до нестерпного рівня стресу, особливо коли вони ставлять нереалістичні цілі. У уродженців знаку є потреба в досконалості, яка змушує їх працювати не покладаючи рук, прагнучи досягти високих стандартів. Постійне прагнення досконалості може стомлювати.

Козороги можуть замкнутися в собі і не ділитися своїми проблемами з іншими, воліючи боротися наодинці. Ця ізоляція посилює стрес і почуття самотності, що, у свою чергу, може призвести до проблем зі здоров'ям. Козорогам слід ставити перед собою реалістичні цілі та приймати обмеження. Приділяючи час відпочинку та спілкуванню з друзями та близькими, вони зможуть "відпустити" тривоги.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.