ukr
русский

Названо чотири знаки зодіаку, які не позичать вам ні копійки: це жахливі скнари

Анастасія Крищук

Названо чотири знаки зодіаку, які не позичать вам ні копійки: це жахливі скнари
Астрологи розкрили всі карти

Ставлення до грошей залежить від багатьох чинників. До них належать життєвий досвід, цінності та фінансова освіта. Крім того, деякі знаки зодіаку мають певні характеристики, які відбиваються на їх вчинках. За словами астрологів, справжніми скнарами є Тельці, Діви, Козероги та Водолії.

Телець

Тельці надзвичайно ощадливі та пишаються своїм практичним підходом до грошей. Їх не цікавлять непотрібні товари, вони набагато більше цінують почуття фінансової безпеки. Вони сумлінні планувальники, які двічі подумають, перш ніж витрачати бодай копійку без необхідності. Якщо їм потрібно купити щось додатково, вони шукають найдешевшу нагоду. Тельці від природи скупі, і останнє, що вони хочуть робити, – це позичати комусь свої кровно зароблені чи важко заощаджені гроші.

Діва

Діви взагалі не вважають себе скупими. Просто вони вважають себе дуже ощадливими, уникають непотрібних витрат, брати гроші в борг для них – ризикована забаганка. Уродженці знаку майстри в управлінні фінансами, і ні копійки не йде марно. У них є талант знаходити можливості та засоби для економії. Їм подобається накопичувати бали за картами лояльності та купувати товари за акцією. Вони постійно відстежують свої витрати та аналізують фінансове становище, точно знаючи, що відбувається на їхньому банківському рахунку.

Козеріг

Козероги – королі дисципліни, навіть коли справа стосується управління грошима. Вони дуже відповідальні та високоорганізовані, ставлять чіткі фінансові цілі та старанно працюють для їх досягнення. Вони не сумують, навіть якщо на досягнення цих цілей їм знадобляться роки. Пріоритетом для Козерогів є економія та інвестування, тому зароблені гроші не йдуть на непотрібні витрати чи кредити. Для них накопичені кошти – гарантія мирного майбутнього та життя без турбот про побут. Вони не згодні на жодний ризик у цьому питанні.

Водолій

Водолії цінують досвід та особистий розвиток більше, ніж рахунок, повний грошей та життя на біговій доріжці. Їх не дуже хвилює той факт, що вони живуть не в розкоші, вважаючи безглуздим брати позики чи кредити. Водолії знають блискучі способи економити гроші, тому не скаржаться на їхню відсутність. Їм нелегко слідувати тенденціям, тому вони не відчувають потреби купувати більше гаджетів або ходити в модні місця. Вони черпають радість із простих, але важливих переживань.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.