ukr
русский

Чоловіки не можуть їх забути! Названо фатальних жінок за знаком зодіаку

Анастасія Крищук

Чоловіки не можуть їх забути! Названо фатальних жінок за знаком зодіаку
Таких чотири у списку. Джерело: Фото створено ШІ

Деякі жінки залишають незабутній слід у чоловічих серцях, підкоряючи їх буквально з першого погляду. За словами астрологів, йдеться про Левів, Раків, Дів та Скорпіонів. Читайте детальніше!

Лев

Жінки-Леви харизматичні, ніжні, пристрасні та привабливі. Вони хочуть любити і бути коханими, намагаються створити сім'ю та завести дітей. Леви завжди в центрі уваги чоловіків сміливо виражають свою жіночність, стежать за модними тенденціями і вражають своїм інтелектом. У душі вони безтурботні та вільні, тому в їхній компанії завжди легко та весело.

Рак

Жінки-Раки хочуть бачити у чоловікові "батька". Така модель стосунків для них ідеальна, адже в душі вони тендітні, ніжні, вразливі, підсвідомо шукають покровителя та опікуна. Жінки цього знаку дуже сентиментальні, романтичні та витончені. Вони здатні привернути погляд будь-якого чоловіка, вселяючи в нього бажання піклуватися та любити. Жінки-Раки ставляться до своїх партнерів більш чуйно та уважно, ніж представники інших знаків зодіаку. Вони випромінюють любов, прихильність, співчуття та відданість.

Діва

Діва – педантична жінка з бездоганним смаком, яка знає собі ціну. Уродженки знаку здаються холодними і стриманими, але при ближчому знайомстві стає ясно, що вони ніжні та чутливі, і в них прихований справжній вулкан пристрасті. Діви вміють любити вірно, у всьому підтримуючи свого чоловіка і поділяючи його мрії та прагнення. Вони завжди ставлять інтереси чоловіка на перше місце, дозволяючи йому бути "здобувачем" та стіною, за якою можна сховатися.

Скорпіон

Скорпіони вважаються складним та загадковим знаком зодіаку. Вони люблять уникати серйозних тем для розмов, що допомагає швидко налагодити стосунки. Гострі емоції у них у крові, представники цього знаку неймовірно чуттєві та ніжні, сексуальні та романтичні. Вони поєднують у собі інтелект, пристрасть та харизму. Жінки-Скорпіони вміють вміло маніпулювати чоловіками, наближаючись до них і раптово віддаляючись знову і знову. Стосунки з ними подібні до гойдалок.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.