ukr
русский

Чоловіки з пекла: три знаки зодіаку, з якими краще не зустрічатись

Марина Грамович

Чоловіки з пекла: три знаки зодіаку, з якими краще не зустрічатись
Чоловіки цих знаків зодіаку - злі. Джерело: Uaportal

Кожна пара намагається створити ідеальні стосунки, засновані на повазі і довірі. Проте бувають випадки, коли чоловік стає занадто егоїстичним і думає тільки про себе.

За словами астрологів, представники деяких знаків Зодіаку є справжніми емоційними терористами у стосунках, адже вони намагаються маніпулювати та змушують почуватися погано. Як йдеться у матеріалі SuperExpress, відносини з цими знаками зодіаку часом нагадують пекло.

Читайте також: Які знаки зодіаку брешуть найкраще

Рак

Люди, які народилися під цим знаком зодіаку, є здебільшого турботливими і чуйними, проте іноді бувають просто невблаганні. Варто знати, що він буде підривати ваші помилки при кожній нагоді, а ще він збирає навколо себе людей, щоб почуватися в безпеці. Крім того, він любить робити партнерку залежною від себе, проявляючи турботу. Однак він швидко починає володіти нею, а у стосунках він майстер у тому, щоб викликати у партнера почуття провини.

Діва

Особливість цього знаку – постійна і невблаганна критика, адже його ніщо не влаштовує, і навіть найменша помилка партнера підкреслить і змусить його бути ідеальним. Він постійно скаржиться і скиглить. Попри те, що він турботливий, але не безкорисливий - він завжди думає тільки про користь того, що робить.

Козеріг

Людям, народженим під цим знаком, не вистачає внутрішнього спокою, адже вони постійно женуться за успіхом і можуть бути в цьому дійсно нещадним - часто несправедливий до оточуючих. Він також буває замкнутий, похмурий і несимпатичний. Це один з найбільш песимістичних знаків зодіаку - він бачить все в темних тонах і цим заражає його оточення, в тому числі і свою другу половинку.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали три знаки зодіаку, які ніколи не підведуть.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!