ukr
русский

Три знаки зодіаку, які вміють брехати: це неприємно почути

Марина Грамович

Три знаки зодіаку, які вміють брехати: це неприємно почути
Люди цих знаків зодіаку брешуть найчастіше. Джерело: Uaportal

Відверті і довірливі стосунки передбачають спілкування між людьми, побудоване на повній довірі і чесних взаєминах. Проте астрологи попереджають про те, що існують кілька знаків зодіаку, які періодично кажуть неправду.

Навіть якщо ви знаєте людину дуже давно і маєте довірливі стосунки, деякі знаки зодіаку можуть вас неприємно здивувати. Видання ESKA.pl пише про те, які знаки зодіаку вміють говорити неправду, навіть не напружуючись.

Читайте також: Як правильно обрати собаку за знаком зодіаку

Водолій

Якщо прискіпливо придивитися до людей, народжених під цим знаком, можна помітити, що інколи вони бувають оригінальними, але трохи відстороненими від реальності. Теж саме може відбуватися з людськими реакціями. Вони майже завжди почуваються поза людським світом, тому часто дозволяє собі дрібні провокації. Тому брехня для них не є чимось незвичним, попереджають астрологи.

Близнюки

У цих людей характер подвійної натури, тому іноді буває складно відрізнити їхню брехню. Тому що вони люблять змінювати реальність, а потім губляться у своїх версіях, через що потрапляють у пастку. Люди, народжені під цим знаком, дуже працьовиті, тому їм подобається пліткувати про інших людей і зазвичай їм легко висувати звинувачення або судити інших. Їхнє улюблене заняття - вказувати на помилки своїх близьких, але своїх вони не помічають. Водночас плітки і брехня для підйому галасу - повсякденне явище для Близнюків.

Рак

Ці люди дуже не люблять змін, тому готові на все, навіть на брехню, заради стабільності. Водночас похмура натура Рака проявляється, коли він збирається влаштувати сцену ревнощів. Іноді він навіть може висловлювати свої страждання і втому, щоб утримати партнера при собі. Також цим людям не важко придумувати яскраві історії. Він не любить змін або коли йому диктують, як і що робити, тому найкраще вони почуваються, йдучи своїм шляхом.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали три знаки зодіаку, які ніколи не підведуть.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!