ukr
русский

Мода в астрології: який стиль одягу підходить вашому знаку зодіаку

Марина Грамович

Мода в астрології: який стиль одягу підходить вашому знаку зодіаку
Який одяг та колір підходить саме вам. Джерело: Freepik

Мода мінлива, і вона змінюється дуже швидко, водночас для людей, народжених під певними знаками зодіаку, є деякі стильні особливості, які підходять їм якнайкраще. Саме те, що підходить для вас якнайкраще, може визначити те, під яким знаком зодіаку ви народилися.

I, хоча багато людей виробили певний стиль, є й ті, хто все ще не може знайти своє місце в моді та шукає власну ідентичність. Водночас на їхній вибір суттєвий вплив може справити саме знак зодіаку, йдеться у матеріалі видання Eska.

Читайте також: Які знаки зодіаку брешуть найкраще

Який стиль і кольори найкраще підходять в залежності від знаку зодіаку:

Овен

Люди, народжені під цим знаком зодіаку, не байдужі до шику, елегантності, розкоші і багатства. У таких відтінках вони почуваються найкраще, і кольори не мають значення, адже вони більше звертають увагу на цінники

Телець

Представники цього знаку дуже романтичні, тому цей стиль їм найбільше підходить. Водночас вони не люблять блискучі речі, але люблять повітряні сукні та пастельні тони. Тому найкраще почуваються в ніжно-рожевому.

Близнюки

Народжені під цим знаком непостійні, адже іноді вони елегантні, іноді невимушені. Також вони люблять будь-який стиль і у них з ним немає проблем. Найкраще вони виглядають в трохи холодніших кольорах, а темно-синій підкреслює красу.

Рак

Люди, які народилися під цим знаком зодіаку, націлені на комфорт і їхній стиль досить розкутий. Тому елегантність їм властива тільки на свята. Серед кольорів їм підходить зелений, чорний і бордовий.

Лев

Представники цього знаку люблять комфорт, але не люблять шаблонних фраз. Тому кожен стиль потрібно прикрасити чимось своїм. Вони люблять стежити за трендами, а їхні найкращі кольори – жовтий, білий і фіолетовий.

Діва

Народжені під цим знаком виокремлюються тим, що їм подобається сяяти, і бути схожим на різнокольорову веселку. Водночас їм не складе труднощів вибрати стиль для тієї чи іншої ситуації.

Терези

Люди, народжені під цим знаком, обожнюють стиль, який підкреслює індивідуальність - це бохо. Тому їм подобаються вільні стилі, що містять елементи моди хіпі. Серед них - сумки з бахромою, джинсові куртки – що завгодно.

Скорпіон

Представники цього знаку люблять поєднувати спортивний гардероб з елегантним, і у них це чудово виходить. Крім того, вони також можуть вибрати з багатьох кольорів, але найбільше люблять червоний, синій, зелений і білий.

Стрілець

Народжені під цим знаком зодіаку віддають перевагу стилю ретро. Водночас жінки люблять підкреслювати свою укладку червоною помадою або прикрасами.

Козеріг

Людям, народженим під цим знаком зодіаку, радять обирати класичний варіант, адже це те, що вам подобається і цінується найбільше. Блакитний і сірий будуть пасувати якнайкраще.

Водолій

Представники цього знаку зазвичай дуже життєрадісні, водночас вони полюбляють носити темний одяг. Найкраще вони почуватимуться в чорному, темно-синьому та гнило-зеленому кольорах

Риби

Народжені під цим знаком зодіаку цінують мінімалізм і комфорт. Водночас найкраще вони себе почувають в простих формах і стриманих кольорах

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи розповіли про три найкращі знаки зодіаку серед водіїв-жінок.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!