ukr
русский

Березень подарує казковий успіх трьом знакам зодіаку! Ось хто у списку

Анастасія Крищук

Березень подарує казковий успіх трьом знакам зодіаку! Ось хто у списку
Їм будуть заздрити всі навколо

Березень 2024 року стане часом приємних сюрпризів для трьох знаків зодіаку. На горизонті – приплив грошових коштів та успіхи у різних сферах. За словами астрологів, у списку Козороги, Водолії та Діви. Читайте детальніше!

Козоріг

За останні кілька місяців у Козорога склалося враження, що його кар'єра зайшла в глухий кут. Він потай сподівався на підвищення чи просування по службі, але все чекав відповідного моменту, щоб поговорити про це. Можливість нарешті з'явиться. Начальник доручить йому важливий проєкт, з яким Козоріг чудово впорається. Зірки віщують великий приплив коштів.

Водолій

Водолій уже давно мріє про зміни. Йому хотілося спробувати щось нове та повністю змінити напрямок. Він все ще вагався, але в березні йому надійде цікава пропозиція. Порадившись із родичами, Водолій вирішить, що від цієї пропозиції не зможе відмовитись. Це принесе йому професійну реалізацію та чималий прибуток. Навіть якщо це пов'язано з деяким ризиком, зірки кажуть, що воно того варте.

Близнята

Любов прийде до Близнят тоді, коли вони найменше цього чекають. Поки що вони зайняті своїми справами, роботою та зустрічами з друзями. Випадково вони зустрінуть людину, з якою одразу встановлять зв'язок. Не виключено, що Близнят вразить стріла Купідона. Для них це стане приємним сюрпризом після Дня святого Валентина, який вони провели на самоті перед телевізором. У Близнят прокинеться гаряче почуття.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.