ukr
русский

Марс у секстилі з Ураном змінить долю трьох знаків зодіаку: ось що на них чекає

Анастасія Крищук

Марс у секстилі з Ураном змінить долю трьох знаків зодіаку: ось що на них чекає
Астрологи озвучили прогноз. Джерело: Фото створено ШІ

Марс у секстилі з Ураном з 26 по 30 квітня 2024 року принесе великі зміни трьом уродженцям зодіакального кола – їм доведеться ухвалити рішення, які змінять їхнє життя та визначать майбутнє.

За словами астрологів, Марс додасть впевненості у собі та відкриє перед нами нові можливості. Однак вібрації Урана сповіщають про раптові зміни, які найсильніше зачеплять Близнюків, Скорпіонів та Риб.

Близнюки

З 26 квітня Близнюки відчують, що удача на їхньому боці, а Всесвіт дарує безліч можливостей. В оточенні уродженців знаку з'являться люди, які підкажуть їм, куди рухатися далі і як досягти успіху. Близнюки нарешті вирвуться з рутини і почнуть реалізовувати свої плани та мрії. Можливо, йдеться про зміну роботи та кар'єрне зростання. Однак фінансові рішення, ухвалені до кінця місяця, виявляться вирішальними – важливо не допустити помилок.

Скорпіон

Скорпіони зрозуміють, що настав їхній час – вони досягнуть великих успіхів на роботі та помітно покращать своє фінансове становище. Самотні уродженці знаку зустрінуть особливу людину, яка змусить їхнє серце битися частіше – і це дозволить зовсім по-іншому поглянути на своє життя. Важливим буде період із 28 по 30 квітня. Якщо Скорпіони дотримуватимуться вказівок Всесвіту, зможуть здійснити свої найпотаємніші мрії.

Риби

Риби відчують великий приплив сил та бажання змінити своє життя. Вони дивитимуться на світ із оптимізмом і, нарешті, відчують себе щасливими. Однак вібрації Урану можуть спричинити хаос. Уродженцям знаку доведеться ухвалювати важливі рішення, які вплинуть на їхнє майбутнє. І поспішати не можна – краще спочатку все зважити. Крім того, Рибам слід бути обережними у тому, що вони говорять і кому.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.