ukr
русский

Травень подарує щастя у коханні чотирьом знакам зодіаку: ось хто у списку

Анастасія Крищук

Травень подарує щастя у коханні чотирьом знакам зодіаку: ось хто у списку
Будуть радісні зміни. Джерело: Фото створено ШІ

Травень 2024 року принесе зміни в любовній сфері чотирьом уродженцям зодіакального кола, які найсильніше відчують вплив Венери, планети кохання та краси. За словами астрологів, надихаючі, багатообіцяючі та захоплюючі події на любовному фронті чекають на Тельців, Близнюків, Дів та Водоліїв.

Телець

Тельці у травні захочуть змін та яскравих любовних пригод. Насправді їм потрібно почати з себе – самотні уродженці знаку зустрінуть свою половинку, якщо змінять свої думки та погляди на життя. Їм вдасться привернути увагу протилежної статі. Астрологи стверджують, що вирішальна зустріч відбудеться після 20 числа. Ви одразу відчуєте, що це ваша людина.

Близнюки

Близнюкам у травні доведеться визнати, що вони справді закохані, причому в людину, яку раніше вважали "невідповідною". Уродженці знаку більше не зможуть приховувати свої почуття та дадуть волю емоціям. Якщо Близнюки відпустять минуле і забудуть негативний досвід, то можуть побудувати щасливі стосунки. Може виявитись, що ця людина — ваша доля.

Діва

Навіть якщо Діви давно розчарувалися у коханні, у травні на їхньому шляху з'явиться людина, яка змусить серце битися частіше, причому це може статися навіть на діловій зустрічі. Уродженці знаку не зможуть чинити опір своїм почуттям і на деякий час відсунуть кар'єрні амбіції на другий план.

Водолій

Водолії, серце яких розбили токсичні стосунки, матимуть шанс на справжнє кохання. Вони вже й не вірили, що зустрінуть людину з такими ж поглядами на життя, але це станеться. Тепер просто дайте собі час прийняти та визнати свої почуття. Можливо, варто зробити перший крок у стосунках. Не бійтеся обпектися вдруге, тому що тепер ви мудріші і обережніші, адже отримали уроки з минулого.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.