ukr
русский

Кохання ближче, ніж вони думають: три знаки зодіаку вразить стріла Купідона у травні

Анастасія Крищук

Кохання ближче, ніж вони думають: три знаки зодіаку вразить стріла Купідона у травні
Ось хто у списку!. Джерело: Фото створено ШІ

У травні 2024 року три знаки зодіаку попрощаються з самотністю – зірки обіцяють, що вони знайдуть справжнє кохання. Космічні вібрації будуть сприятливими для любовної сфери Близнюків, Водоліїв та Дів. Вони зустрінуть свою другу половинку вже до літа!

Близнюки

Близнюки, які не перебувають у стосунках, знайдуть свою людину наприкінці травня. Одна випадкова зустріч переросте в бурхливий роман, який може привести до шлюбу. Уродженці знаку будуть зачаровані красномовством та розумом людини, яку зустрінуть. Незабаром виявиться, що у них багато спільного. Довгі розмови стануть надзвичайно захоплюючими – і Близнюки зрозуміють, що це справжнє кохання.

Водолій

Волелюбні Водолії зустрінуть людину, яка змусить їх переглянути погляди на життя. Вони раптом зрозуміють, що готові проміняти бурхливі вечірки на якийсь час з тим, хто змушує їхнє серце битися частіше. Це буде людина, з якою Водолії зможуть поділити свої захоплення. Разом вони зможуть підкорити найсміливіші вершини.

Діва

Діви незабаром зустрінуть людину, яка буде їхньою повною протилежністю. Попри видимість, це не закінчиться трагедією, навпаки – уродженці знаку зрозуміють, що їх притягує до нього як магніт. Спільні прогулянки, довгі та чесні розмови, відвідування нових місць та яскраві враження стануть основою для міцних стосунків.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.