ukr
русский

Літо стане незабутнім для трьох знаків зодіаку: на них чекають нові можливості та романи

Анастасія Крищук

Літо стане незабутнім для трьох знаків зодіаку: на них чекають нові можливості та романи
Ось хто у списку!. Джерело: Фото створено ШІ

Літо 2024 року стане незабутнім для трьох уродженців зодіакального кола, перед якими відкриються нові можливості. Підвищена активність Юпітера, планети щастя, подарує їм велику удачу. У списку щасливчиків – Близнюки, Терези та Водолії.

Близнюки

Юпітер увійшов у знак Близнюків вперше за понад десятиліття, завдяки чому літо стане періодом справжнього щастя. Уродженці знаку набудуть більше впевненості в собі і стануть привабливішими, ніж зазвичай, що дозволить самотнім знайти другу половинку. Молодик у Леві 4 серпня запалить ваше життя. Налаштуйтеся на події, які безповоротно змінять ваш підхід до кохання.

Терези

Літо для Терезів буде захоплюючим. Планета щастя проведе весь сезон у дев'ятому будинку, пов'язаному із пригодами. Це дуже добрий знак для подорожей, тому обов'язково плануйте поїздки до тих місць, які мрієте відвідати. Вам захочеться піти на ризик, який раніше був немислимим. Венера додасть Терезам ще більше чарівності. Готуйтеся до метаморфоз і відкрийтеся гарячим почуттям.

Водолій

Влітку Юпітер перебуватиме у вашому п'ятому будинку. Чекайте на щасливі повороти – ви, нарешті, вкладете більше енергії у справи, які дійсно принесуть вам задоволення. Уродженці знаку знайдуть нові захоплення і навіть урізноманітнять своє сексуальне життя. Підкоріться бажанням свого серця. Після 19 серпня ви станете новою, безтурботною версією себе.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.