ukr
русский

Легко впадають у залежність! Названо три знаки зодіаку, які можуть мати проблеми з алкоголем

Анастасія Крищук

Легко впадають у залежність! Названо три знаки зодіаку, які можуть мати проблеми з алкоголем
Їм краще відмовитись від спиртного. Джерело: Фото створено ШІ

Алкогольна залежність може розвиватися непомітно – найбільше шансів, що вживання спиртного стане проблемою у трьох уродженців зодіакального кола, стверджують астрологи. Йдеться про Раків, Риб та Скорпіонів. Читайте детальніше!

Водні знаки набагато частіше, ніж інші, впадають у залежність, оскільки вони дуже емоційні та сентементальні. Алкоголь допомагає їм почуватися спокійніше та краще. Їм не слід вживати спиртне на самоті, оскільки в стані сп'яніння вони здатні на абсурдні вчинки.

Риби

Незалежно від того, скільки років Рибам, на будь-якому заході, пов'язаному з алкоголем, їм потрібен хтось, хто про них подбає. Сп'янілі Риби непередбачувані і можуть робити вчинки, про які будуть шкодувати.

Рак

Ракам потрібна компанія, тому що вони дуже люблять алкогольні напої та схильні до надмірного вживання спиртного. Уродженцям знаку важливо, щоб поряд був той, хто їх зупинить. Більше того, вони можуть бути дуже емоційними під впливом алкоголю.

Скорпіон

Скорпіони, як і Риби, можуть бути дуже непередбачуваними і можуть потрапити в біду. Однак уродженці цього знаку зодіаку не будуть агресивними у стані алкогольного сп'яніння. Вони в один момент можуть сміятись, а наступного – сумувати і плакати.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.