ukr
русский

Як правильно користуватися пилочкою для нігтів: 3 ключові правила

Марина Грамович

Як правильно користуватися пилочкою для нігтів: 3 ключові правила
Лайфхаки для правильного використання пилочки для нігтів. Джерело: Pexels

Використання пилки для нігтів може здатися простим завданням, яке не потребує суворих рекомендацій. Однак існують різні аспекти, які жінки часто випускають з уваги. Щоб досягти найкращих результатів, UAportal розповів про три ключові правила правильного використання пилки для нігтів.

Враховуйте стан своїх нігтів

Перш ніж взяти в руки пилку, зверніть увагу на стан ваших нігтів. Важливо підпилювати тільки сухі нігті. Ні в якому разі не підпилюйте їх відразу після миття – вологі нігті, як правило, більш крихкі, і використання пилки може призвести до їх пошкодження.

Читайте також: Як правильно доглядати за нігтями, аби вони були міцними: п'ять секретів

Правильно рухайте пилочкою

Під час роботи з пилкою дуже важливо зберігати послідовність і контрольованість. Уникайте безсистемних рухів і віддавайте перевагу односпрямованим.

Почніть з верхньої частини нігтьової пластини і поступово спрямовуйте пилочку до основи, де знаходиться природне "півколо" білого кольору. Використовуючи цю техніку, ви зможете досягти більш плавного підпилювання і кращого результату при наданні форми.

Оберіть ідеальну форму нігтів

Форма нігтів відіграє важливу роль у досягненні бажаного результату. Хоча такі типи, як овальні або "мигдалеподібні", є популярним вибором, бажано розглянути квадратну форму. Вона полегшує підпилювання, забезпечуючи при цьому задовільний результат.

Нагадаємо, ми розповіли, як поліпшити стан нігтів у домашніх умовах. 

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал !