ukr
русский

Як вони запалювали на сцені: п'ять фактів про Queen

Марина Грамович

Факти, які повинен знати кожен меломан у світі
Факти про гурт Queen. Джерело: pexels

UAportal підготував п'ять дивовижних фактів про гурт, що запалював на сценах, як ніхто. Дізнайтеся більше про гурт Queen та його захоплюючу історію.

Формування гурту

Історія Queen бере свій початок у 1970 році, коли Фаррох Булсара, пізніше відомий як Фредді Мерк'юрі, об'єднав свої творчі зусилля з Брайаном Меєм, Джоном Діконом і Роджером Тейлором у Лондоні, тим самим ознаменувавши народження цього легендарного рок-гурту.

Виступ на благодійному концерті

Виступ Queen на концерті Live Aid у 1985 році, відомий своєю вражаючою присутністю, став знаковим моментом в історії рок-музики. Він увічнив їх в історію як виконавців, що не мають собі рівних у світі.

Читайте також: 5 цікавих фактів про акторку та співачку Кеті Перрі

Потужні живі виступи

Безмежна енергія та майстерність Queen закріпили за ними репутацію гурту, який запалював сцену. Їхні яскраві концерти демонстрували не лише музичну майстерність, але й притаманну їм театральність, яка сприяла встановленню надзвичайного зв'язку з аудиторією по всьому світу.

Продажа альбомів

Талант і широке визнання гурту Queen перетворилися на комерційний тріумф, адже понад 300 мільйонів записів було продано по всьому світу. Завдяки безсмертній класиці, такій як Bohemian Rhapsody, We Will Rock You та Another One Bites the Dust, гурт Queen назавжди залишився в серцях людей.

Найкращий альбом

Випущений у 1975 році альбом A Night at the Opera є одним з найяскравіших в історії музики. Відомий як один з найкращих альбомів, коли-небудь записаних, він містить культовий шедевр Bohemian Rhapsodyв якості його головного треку.

Нагадаємо, багато акторів і співаків вирішуються на пластичні операції, тому що часто для них це необхідність. Ми розповідали, як 7 знаменитих чоловіків, корегували свою зовнішність.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш телеграм канал !