ukr
русский
English

5 цікавих фактів про акторку та співачку Кеті Перрі

Владислав Москаленко

5 фактів про Кеті Перрі
5 фактів про Кеті Перрі. Джерело: UAportal

Відзначаючи видатну кар'єру Кеті Перрі, ми розглянемо деякі захоплюючі подробиці про її життя та досягнення. UAportal підготував кілька інтригуючих фактів про співачку.

Багатогранність за межами музики

Хоча Кеті Перрі відома своєю захоплюючою музикою, варто відзначити її акторську кар'єру. Окрім музичних успіхів, Перрі продемонструвала свій талант у повнометражних та анімаційних фільмах. Зокрема, вона подарувала свій голос культовому персонажу Смурфетті в екранізації мультфільму "Смурфики".

Крім того, Перрі продемонструвала свої акторські здібності у таких фільмах, як "Зразковий самець 2", а також брала участь у таких популярних серіалах, як "Як я зустрів вашу маму", "Американська домогосподарка" та "Сімпсони".

Рання кар'єра

Вирішивши здійснити свої мрії у світі музики, Перрі покинула середню школу у 15 років, а в 17 років вирушила до Лос-Анджелеса, щоб розпочати свою музичну кар'єру.

Натхнення "I Kissed A Girl"

Серед монументальних хітів її кар'єри особливе місце в дискографії Кеті Перрі займає надихаюча пісня "I Kissed A Girl". Дивовижно, але натхненням для цієї сенсації, що очолила хіт-парад, стала актриса Скарлетт Йоханссон. В інтерв'ю Перрі відверто зізналася, що одного разу поділилася зі своєю другою половинкою: "Не буду брехати, якби Скарлетт Йоханссон увійшла в кімнату і захотіла поцілуватися зі мною, я б поцілувалася з нею. Сподіваюся, ти не проти?"

Рекордні досягнення

Феноменальні досягнення Кеті Перрі закарбували її ім'я в престижній Книзі рекордів Гіннеса. Серед її визначних досягнень – те, що вона стала першою артисткою, яка набрала 100 мільйонів підписників у Твіттері, що свідчить про її величезну світову популярність. Крім того, у 2015 році Перрі стала найбільш високооплачуваною поп-артисткою, продемонструвавши свій безпрецедентний фінансовий успіх.

Читайте також: Покинув школу заради кар'єри: що ще відомо про Даміано Давіда

Б'ючи нові рекорди, її запальне шоу в перерві матчу за Суперкубок зібрало найбільшу кількість глядачів за всю історію, і вона приєдналася до обраної ліги Майкла Джексона, коли п'ять пісень з одного альбому одночасно очолили хіт-паради.

Майстерність написання пісень

Окрім власної музичної діяльності, творча витонченість Кеті Перрі поширюється на написання пісень для інших відомих артистів. Її талант проявився у створенні музики для таких впливових особистостей, як Нікі Мінаж, Аріана Гранде, Келлі Кларксон, Селена Гомес і гурт "The Scene", Брітні Спірс та інших. Впливовий внесок Перрі залишив незгладимий слід у музичній індустрії.

Нагадаємо, багато акторів і співаків вирішуються на пластичні операції, тому що часто для них це необхідність. Ми розповідали, як 7 знаменитих чоловіків, корегували свою зовнішність.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш телеграм канал !