ukr
русский
English

Як позбутися рибного запаху на кухні: Ефективні поради

Владислав Москаленко

Як позбутися рибного запаху на кухні: Ефективні поради
Способи усунення рибного запаху . Джерело: freepik.com

Втомилися боротися з рибним запахом на кухні? UAportal розповів про прості, але ефективні методи, які пропонують легше рішення для боротьби з небажаними ароматами.

Суміш харчової соди та оцту

Щоб усунути рибний запах на кухні, ефективною порадою є використання суміші харчової соди та оцту. Змішавши столову ложку соди зі склянкою оцту і розпорошивши її по кухні, можна ефективно нейтралізувати та поглинути стійкий рибний запах, залишивши кухню пахнути свіжістю і чистотою.

Лимон та сіль

Розріжте свіжий лимон навпіл, посипте його сіллю, а потім протріть ним кухонні поверхні, щоб усунути рибний запах. Натуральна лимонна кислота сприяє нейтралізації запаху, в той час, як сіль діє як абразив, видаляючи будь-який стійкий запах, залишаючи на кухні приємний цитрусовий аромат.

Читайте також: Як покращити запах на кухні: 4 корисні поради

Кавова гуща

Ще один спосіб для боротьби з рибним запахом полягає в тому, щоб залишити миску з кавовою гущею на кухні. Кавова гуща, відома своєю здатністю поглинати сильні запахи, залишаючи після себе нейтральний і приємний аромат.

Пара з ефірними оліями

Очищення парою з ефірними оліями – ефективний метод позбутися рибного запаху на кухні. Закип'ятіть каструлю з гарячою водою і додайте кілька крапель улюбленої ефірної олії, наприклад, лаванди або евкаліпта, щоб наповнити кухню приємним ароматом, який може нейтралізувати й замаскувати будь-який стійкий запах.

Нагадаємо, ми писали про ще один цікавий китайський лайфхак, який допоможе легко позбутись пилу в квартирі.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!