ukr
русский
English

Як покращити запах на кухні: 4 корисні поради

Марина Грамович

Як покращити запах на кухні: 4 корисні поради
Як покращити запах на кухні. Джерело: UAportal

UAportal розповідає про практичні поради щодо поліпшення запаху на вашій кухні. Незалежно від того, чи це неприємний запах сміття, чи стійкі запахи від приготування їжі, ці поради допоможуть вам створити більш свіже середовище.

Регулярно викидайте сміття

Щоб поліпшити запах на кухні, регулярно викидайте сміття. Зберігайте продукти у герметичних контейнерах, щоб усунути неприємні запахи. Використання натуральних засобів, таких як харчова сода або лимонна цедра, також може допомогти нейтралізувати неприємні запахи.

Підтримуйте чистоту в холодильнику

Підтримуйте чистоту в холодильнику, регулярно виймаючи прострочені або зіпсовані продукти. Освіжити його можна, протерши внутрішню поверхню сумішшю оцту та води. Крім того, покладіть в холодильник відкриту коробку з харчовою содою, щоб вона поглинала будь-які неприємні запахи.

Читайте також: У мережі показали спосіб, як зручно зберігати спеції на кухні: корисний відео-лайфхак

Покращіть вентиляцію

Зосередьтеся на покращенні вентиляції на кухні, щоб запобігти накопиченню запахів. Використовуйте витяжний вентилятор під час приготування їжі, щоб усунути запахи.

Якщо у вас немає витяжного вентилятора, відкривайте вікна або використовуйте портативний вентилятор, щоб забезпечити циркуляцію свіжого повітря. Не забувайте чистити фільтри у витяжці.

Одразу мийте брудний посуд

Візьміть собі за звичку одразу мити брудний посуд, щоб запобігти затримці запахів їжі на кухні. Або ж помістіть його в посудомийну машину для ефективного очищення. Регулярно протирайте столи, плити та інші поверхні, щоб видалити залишки їжі, які можуть сприяти виникненню неприємного запаху.

Раніше UAportal писав про різні природні методи, які дозволяють швидко, ефективно та з мінімальною кількістю продуктів ароматизувати вашу кухню після смаження чи приготування їжі. Адже ці стійці запахи можуть затримуватися на тривалий час.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!