ukr
русский
English
Polski

Як швидко та ефективно очистити оббивку меблів: 3 простих лайфхаки

Марина Грамович

Як швидко та ефективно очистити оббивку меблів: 3 простих лайфхаки
Практичні та ефективні лайфхаки з догляду за диванами та кріслами. Джерело: Pexels

Дізнайтеся про прості та ефективні методи чищення та догляду за оббивкою диванів і крісел. UAportal розповів, що використання цих лайфхаків допоможе вам у вирішенні проблеми.

Оцтовий розчин

Суміш з рівних частин води і білого оцту можна приготувати в пульверизаторі. Розчин можна злегка розпорошити на забруднені ділянки і залишити на 15-20 хвилин.

Після цього місце слід промокнути чистою ганчіркою, щоб увібрати надлишки вологи та бруду. Залишки можна видалити за допомогою пилососа.

Читайте також: Як оновити старі меблі: 5 корисних порад

Паста з харчової соди

Змішавши харчову соду з мінімальною кількістю води, ви отримаєте пасту, яку можна нанести на забруднені ділянки і обережно почистити м'якою щіткою або ганчіркою. Після повного висихання пасти залишки можна пропилососити, видаливши плями і неприємні запахи, в результаті чого меблі будуть виглядати свіжими.

Очищення парою

Використання ручного пароочисника є ефективним методом очищення оббивки. Гаряча пара ефективно розпушує бруд і кіптяву, дозволяючи легко їх видалити. Ручний відпарювач слід наповнити водою і нагріти, а потім використовувати його насадку і щітку для чищення оббивки.

Раніше ми писали про 20 лайфхаків, які допоможуть швидше прибирати квартиру.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!