ukr
русский
Polski

Як без особливих зусиль відмити душову кабіну: ефективні способи

Марина Грамович

Очищення душових кабін
Очищення душових кабін. Джерело: freepik.com

Підтримувати душову кабіну в чистоті можна без особливих зусиль за допомогою правильних стратегій і практик. UAportal розповів, як зробити прибирання безпроблемним та ефективним.

Харчова сода

Харчовою содою можна посипати поверхню кабінки, а потім ретельно протерти вологою губкою або ганчіркою. Якщо залишити засіб на 10-15 хвилин, він почне ефективно діяти. Потім його потрібно ретельно змити теплою водою.

Оцтовий розчин

Змішавши рівні частини білого оцту та води в пляшці з розпилювачем, ви отримаєте ефективний засіб для прибирання. Після прийняття душу, швидко збризніть кабінку та м'яко потріть проблемні місця щіткою або губкою. Це не лише запобігає утворенню мінеральних та мильних відкладень, але й усуває бактерії та плісняву.

Регулярне протирання

Регулярне протирання приладів, таких як душові лійки, змішувачі та піддони, сприяє підтримці душової кабіни в чистоті з мінімальними зусиллями. Витирання цих компонентів після кожного використання допомагає запобігти утворенню водяних плям і мінеральних відкладень, зводячи до мінімуму потребу в ретельному очищенні.

Раніше UAportal порівняв сухий та мокрий бойлер.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!