ukr
русский

Їм судилося щастя: названо найбільш сумісні в коханні пари за знаком зодіаку

Анастасія Крищук

Їм судилося щастя: названо найбільш сумісні в коханні пари за знаком зодіаку
Вони однаково дивляться на світ

Багато хто мріє знайти другу половинку і побудувати гармонійні стосунки, але на шляху до мети на заваді можуть стати різні погляди на життя. За словами астрологів, справді ідеальними є три пари за знаком зодіаку. Ось про кого йдеться!

Овен та Лев

Овни відомі своєю пристрастю та енергією, а Леви – вроджені лідери з неймовірною харизмою. У парі вони створюють вогненний вибух пристрасті та творчості. Обидва люблять бути в центрі уваги, але в цих стосунках немає ревнощів, лише взаємна підтримка та любов.

Близнюки та Терези

Близнюки веселі та балакучі, з ними ніколи не буває нудно, а Терези відомі своєю врівноваженістю. Ці знаки зодіаку створюють ідеальну гармонію. Їхнє спілкування не має собі рівних, а стосунки сповнені сюрпризів і романтичних жестів.

Скорпіон та Риби

Скорпіони пристрасні та інтенсивні, а Риби – мрійники з глибоким емоційним зв'язком. Коли ці два знаки зустрічаються разом, вони створюють глибокий зв'язок, майже телепатичний. Вони розуміють одне одного без слів і легко проходять усі випробування, що кидає життя.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.