ukr
русский

Їм будуть заздрити всі! Названо п'ять знаків зодіаку, для яких рік Дракона виявиться неймовірно успішним

Анастасія Крищук

Їм будуть заздрити всі! Названо п'ять знаків зодіаку, для яких рік Дракона виявиться неймовірно успішним
Почнеться ''біла смуга''

Для деяких знаків зодіаку 2024 рік Дракона стане одним із найщасливіших у житті. Найголовніше – не проґавте можливості, які дарує доля. Особливо щедрою вона буде до п'яти уродженців зодіакального кола – у списку Леви, Терези, Стрільці, Водолії та Риби.

Лев

На Левів чекають на моменти слави та справжнього щастя. Зірковий календар обіцяє, що у 2024 році уродженці знаку зможуть почуватися по-справжньому щасливими. Ваша впевненість та харизма допоможуть відкрити двері до безпрецедентних можливостей та абсолютно нового світу. Чекайте на подарунок, приготовлений Драконом!

Терези

Прагнення гармонії стане головним пріоритетом Терезів у новому році. Всесвіт і удача готові допомогти, обіцяючи період, повний щасливих стосунків та особистісного зростання. Щастя знайде дорогу до вас, тільки не проґавте свій шанс і не відкидайте його!

Стрілець

Ви готові повеселитися? Зелений дракон обіцяє вам барвисті пригоди та небувалі враження як у професійному, так і в особистому житті. Ваш оптимізм притягне щастя як магніт. Прийміть виклик і дозвольте зіркам освітлити ваш шлях! Ви не будете розчаровані!

Водолій

Щастя вже біля вашого порога, зірки у 2024 році обіцяють вам небувалу удачу та нові вершини. Не бійтеся приступати до реалізації своїх божевільних ідей – Дракон підтримає ваші плани. Не виключено, що в зовсім несподіваний момент ви також знайдете небувале щастя в особистому житті.

Риби

2024 буде наповнений безліччю радостей. Астрологи прогнозують, що творчі здібності та інтуїція Риб зможуть привести їх до несподіваних, але приємних відкриттів. Прислухайтеся до своїх фантазій, мрій, голосу свого серця – ви не будете розчаровані!

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.