ukr
русский

Їм щаститиме у всьому! Два знаки зодіаку можуть розраховувати на захист Всесвіту у травні

Анастасія Крищук

Їм щаститиме у всьому! Два знаки зодіаку можуть розраховувати на захист Всесвіту у травні
Названо головних щасливчиків. Джерело: Фото створено ШІ

Травень 2024 року може стати одним із найскладніших періодів для багатьох уродженців зодіакального кола через особливий вплив планет, але є щасливчики, яким нема про що турбуватися. За словами астрологів, під захистом Всесвіту будуть Діви та Водолії. Удача не залишить їх ні на мить!

Діва

Для Дів травень буде часом серйозних змін, особливо у справах серцевих. Початок місяця може поставити уродженців знаку перед вибором через вплив Меркурія і Марса, але надалі Діви будуть винагороджені безліччю радісних подій.

Самотні нарешті зможуть знайти свою другу половинку, а ті, хто в парі, можуть зважитися на шлюб або поповнення в сім'ї. Також уродженці знаку заведуть важливі ділові знайомства, які відкриють перед ним нові можливості. Це чудовий час, щоб втілити мрії у реальність.

Водолій

Травень подарує Водоліям заслужений та довгоочікуваний успіх. Уродженці знаку зможуть зробити кар'єрний ривок, якого давно прагнули. Це не тільки зміцнить їхню віру в себе, але й дасть шанс помітно покращити своє фінансове становище.

Водоліям важливо не витрачати гроші на марні розваги, а зосередитися на плануванні та довгострокових інвестиціях. Уродженці знаку у травні також відчують вплив Венери, планети кохання та краси. На багатьох у цей період чекають надихаючі, багатообіцяючі та захоплюючі знайомства.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.