ukr
русский

Honor Pad 9 вийде на глобальному ринку: Що відомо про пристрій

Владислав Москаленко

Honor Pad 9 вийде на глобальному ринку: Що відомо про пристрій
Honor Pad 9. Джерело: gagadget.com

Компанія Honor збирається випустити глобальну версію свого довгоочікуваного планшета Pad 9, який вперше був представлений в Китаї в грудні минулого року. UAportal розповідає детальніше про пристрій.

Що відомо

Honor Pad 9 оснащений LCD-дисплеєм з роздільною здатністю 2560×1600 пікселів і яскравістю 550 ніт, і все це на екрані діагоналлю 12,1 дюйма. Крім того, планшет оснащений унікальною функцією – підтримкою плавного оновлення екрана з частотою 120 Гц, що забезпечує плавність роботи користувача.

Читайте також: Припинення підтримки Steam для Windows 7, Windows 8 та Windows 8.1: Що це означає

Процесор

Під капотом пристрою знаходиться потужна начинка: процесор Snapdragon 6 Gen 1 в парі з 8 ГБ або 12 ГБ оперативної пам'яті. Об'єм пам'яті може бути збільшений до 256 ГБ або 512 ГБ.

Акумулятор та камера

Крім того, Honor Pad 9 оснащений великим акумулятором ємністю 8300 мАг, а також технологією швидкої зарядки потужністю 35 Вт. Що стосується оптики, то планшет може похвалитися 13-мегапіксельною основною камерою та доповненою 8-мегапіксельною фронтальною камерою для захоплюючих відеодзвінків і селфі.

Нагадаємо, ми писали про те, що акумулятор телефону може швидко розряджатися через одну поширену помилку, яку допускають користувачі. Це призводить до зношування компонентів вашого гаджета.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!