ukr
русский
English

Google перейменує Bard на Gemini: Що відомо та коли очікувати

Владислав Москаленко

Google перейменує Bard на Gemini: Що відомо та коли очікувати
Bard. Джерело: gagadget.com

План Google з оновлення свого чат-бота зі штучним інтелектом Bard у розпалі. Bard буде ребрендовано на Gemini, що супроводжуватиметься запуском спеціального мобільного додатку для Android. UAportal розповів, що це відбудеться найближчим часом, обіцяючи покращений користувацький досвід і розширені можливості.

Відомий розробник додатків для Android Ділан Руссель (Dylan Roussel) пролив світло на майбутні оновлення, які мають відбутися. Крім цього, запровадження платного рівня Gemini Advanced збігатиметься з ребрендингом.

Користувачі, які оберуть цей рівень, отримають ексклюзивний доступ до вдосконаленої моделі Gemini Ultra 1.0. Зокрема, ця оновлена система демонструє найвищий рівень компетентності у виконанні складних завдань, таких як кодування, логічне мислення, дотримання тонких інструкцій та сприяння творчій співпраці.

Читайте також: Складний пристрій від Apple: Новинка замінить iPad mini

Також визнається важливість глобального охоплення Gemini, оскільки після запуску він буде доступна в більш ніж 150 країнах світу. Спочатку платформа буде орієнтована переважно на англомовних користувачів, а в майбутньому планується оптимізація для підтримки інших мов.

Особливий інтерес викликає згадане в журналі змін доповнення, що стосується доступності Gemini в Канаді. Користувачі в цьому регіоні зможуть одними з перших відчути весь потенціал ребрендованого чат-бота.

Нагадаємо, ми писали про те, що акумулятор телефону може швидко розряджатися через одну поширену помилку, яку допускають користувачі. Це призводить до зношування компонентів вашого гаджета.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!