ukr
русский
English

Galaxy Y55: Що нового у флагмані від Samsung

Марина Грамович

Galaxy Y55: Що нового у флагмані від Samsung
Galaxy Y55. Джерело: gagadget.com

Samsung готується до запуску Galaxy Y55, довгоочікуваного смартфона, який нещодавно з'явився в базі даних китайського сертифікаційного агентства TENAA. UAportal розповів, що нового очікувати від флагмана. 

Основні характеристики

За чутками, Galaxy Y55 отримає номер SM-C5560 і, як очікується, матиме вражаючий набір специфікацій. Пристрій матиме 6,67-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю FHD+, що забезпечує ефект занурення. За роботу смартфона відповідатиме восьмиядерний процесор, здатний розвивати тактову частоту до 2,0 ГГц.

Підвищена продуктивність

Galaxy Y55 буде оснащений 8 або 12 ГБ оперативної пам'яті, що забезпечить безперебійну роботу в багатозадачному режимі. Що стосується пам'яті, то вона буде до 256 ГБ, забезпечуючи достатньо місця для всіх ваших додатків, фотографій та файлів. Пристрій також оснащений надійним акумулятором ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки.

Читайте також: Як захистити свій смартфон при низьких температурах: 5 порад

Камера

Очікується, що Galaxy Y55 буде оснащений універсальною системою з чотирьох камер. На задній панелі ви знайдете потрійну камеру, що складається з 50-Мп основного датчика, 8-Мп і 2-Мп додаткового, що дозволяє робити приголомшливі фотографії з різних ракурсів. Тим часом на передній панелі телефону буде розміщена одна 13-Мп камера для селфі та відеодзвінків.

Ціна та коли очікувати

Що стосується ціни та дати випуску, то ці деталі поки що тримаються в таємниці. Однак очікується, що Samsung офіційно представить Galaxy Y55 в Китаї найближчим часом.

Нагадаємо, ми писали про те, що акумулятор телефону може швидко розряджатися через одну поширену помилку, яку допускають користувачі. Це призводить до зношування компонентів вашого гаджета.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!