ukr
русский

Це число у годині народження визначає щасливчиків: їхнє життя – низка успіхів

Анастасія Крищук

Це число у годині народження визначає щасливчиків: їхнє життя – низка успіхів
Нумерологи розкрили секрет

Дата і час народження дуже впливають на долю людини і можуть розповісти, які сюрпризи готують зірки. Лише одне число у годині народження вказує на справжніх щасливчиків, життя яких буде низкою успіхів.

За словами нумерологів, числа мають величезну силу і можуть впливати на реальність. Їхні вібрації сильно резонують із людською долею. Сама година народження багато говорить про особистість людини.

Народилися ви вранці, опівдні або вночі, істотно впливає на те, ким ви є. Нумерологія називає одне число, включене в годину народження, яке наповнює долю процвітанням, щастям і любов'ю. Це п'ятірка. Вона є провісником доброго та благополучного життя.

Люди, у часі народження яких є цифра 5:

  • наділені винятковою інтуїцією, завдяки якій завжди ухвалюють вигідні для них рішення;
  • їх оточують люди, які бажають їм всього найкращого;
  • вони мають багато талантів, які можуть використовувати;
  • їхня внутрішня сила дозволяє їм влаштувати своє життя так, щоб бути в гармонії з собою.

Такі люди здатні на великі справи, їх кар'єра розвивається швидко і призводить до піку професійної реалізації. У коханні вони також не мають причин скаржитися. Їхня друга половинка шалено любить їх, дбає, а оточуючі вважають їх зразками для наслідування.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.