ukr
русский

Ці знаки зодіаку не підходять один одному! Рано чи пізно їхній роман закінчиться

Анастасія Крищук

Ці знаки зодіаку не підходять один одному! Рано чи пізно їхній роман закінчиться
Астрологи пояснили, у чому причина

Знання сумісності знаків зодіаку у романтичних стосунках здатне прояснити важливі моменти, що стосуються порозуміння партнерів. За словами астрологів, абсолютно несумісними є три пари – Овен і Рак, Телець і Лев, а також Водолій та Скорпіон, які, незважаючи на початкову захопленість та гарячі почуття, згодом зіштовхнуться зі значними труднощами.

Овен та Рак

На перший погляд Овен та Рак здаються ідеальною парою. Овен, сповнений енергії та рішучості, доповнює ніжність та співчуття Рака. Однак згодом ці відмінності починають викликати конфлікти. Овен, агресивний і нетерплячий за вдачею, може поранити емоційного Рака, що цінує мир і стабільність. У той час як Овен шукає пригод, Раку потрібне почуття безпеки. Такі протилежні потреби можуть призвести до напруженості та непорозумінь.

Телець та Лев

Телець, практичний та консервативний, здається, добре доповнює царську манеру поведінки Лева. Однак, якщо Лев шукає уваги та слави, то Телець – комфорту та безпеки. Така різниця пріоритетів може призвести до конфліктів, якщо Лев відчуває, що партнер його недостатньо цінує.

Водолій та Скорпіон

Водолій та Скорпіон – пара, яка на перший погляд може здатися ідеальною. Водолій, чутливий, вільнодумний і незалежний, здається, добре поєднується з енергією та пристрастю Скорпіона. Однак Водолій цінує свободу та незалежність, а Скорпіон шукає глибоких та інтенсивних емоційних зв'язків. В результаті Водолій може почуватися пригніченим, а Скорпіон недооціненим.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.