ukr
русский

Для захисту від негативу: які дерева варто посадити біля будинку

Владислав Москаленко

Як захистити свій дім за допомогою дерев
Посадіть дерева для позитивної енергії. Джерело: www.pexels.com

Дерева споконвіку шанували за їхню здатність захищати оселю та родину від злих сил. UAportal підготував кілька повір'їв, пов'язаних із висадки даних рослин біля домівок.

Вишня

Вважається, що саме вишня є символом удачі, приносить в дім достаток і гармонію. Наявність цього дерева у вашому саду може покращити ваше здоров'я та самопочуття.

Береза

Відома як "дерево життя", береза асоціюється з родючістю. Вона має здатність захищати від злих впливів, сприяти зціленню, полегшувати депресію і навіть відганяти нічні кошмари.

Яблуня

Кажуть, що посадка яблуні біля вікна спальні молодої дівчини приносить красу, щастя, молодість і довголіття. Фольклор припускає, що це дерево має здатність дарувати ці благословення своєму оточенню.

Верба

Дерево верби славиться своєю гнучкістю, як в прямому, так і в переносному значенні. Вона допомагає своєму власникові зорієнтуватися в будь-якій ситуації та пристосуватися до різних обставин.

Клен

Вважається, що клени мають надзвичайну здатність боротися з негативною енергією. Посадивши їх, ви зможете привернути удачу і впустити щастя у своє життя.

Читайте також: Щоб біди оминали оселю: Які 3 дерева біля будинку захищають від нещастя

Модрина

Дерево модрини приносить спокій власникам. Вони допомагають знаходити рішення у складних ситуаціях, заспокоюють емоції. Сім'ї, в яких часто виникають непорозуміння, можуть отримати велику користь від посадки модрини.

Горобина

Традиції українського народу говорять про важливість мати біля будинку горобину. За народним повір'ям, її ягоди мають здатність відганяти злих духів, виступаючи в ролі захисників оселі.

Обираючи дерева для свого саду, пам'ятайте про мудрість, яка передається з покоління в покоління. Ці дерева не лише додають краси, але й сприяють створенню цілісного, гармонійного середовища, яке захищає від негативу та притягує удачу.

Нагадаємо, ми розповіли, навіщо стукати по дереву, аби не наврочити.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!