ukr
русский

Для цих знаків зодіаку вік – це лише цифра: вони не бояться старості, бо почуваються молодими

Анастасія Крищук

Для цих знаків зодіаку вік – це лише цифра: вони не бояться старості, бо почуваються молодими
Їх енергії можуть позаздрити інші

Знак зодіаку може багато розповісти про особистість – і йдеться не лише про риси характеру та вподобання, а й ставлення до віку. За словами астрологів, деякі люди все життя почуваються молодими та сприймають вік лише як просто цифру. Читайте, хто у списку!

Риби

Риби люблять поринати у мрії. У них часто складається враження, що перед ними відкритий весь світ, і все залежить не тільки від рішучості, а й удачі. Люди, народжені під цим знаком, часто не відчувають часу. Вони поводяться природно і без проблем встановлюють дружні стосунки з людьми усіх вікових груп. Завдяки цьому вони почуваються молодими.

Водолій

Водоліїв часто вважають творчими людьми, для яких вік не є серйозною перепоною на шляху успіху. Буває, вони не розуміють тих, хто замість тусуватися з друзями проводить вечори перед телевізором під ковдрою. Вони вірять у те, що все життя потрібно отримувати задоволення, що стимулює їхні творчі здібності. Може виявитися, що вони обирають вбрання, яке більше підходить молоді.

Близнята

Близнята не люблять сидіти на місці і часто воліють активний спосіб життя та розваги. Багато подорожувати та займатися спортом (навіть екстремальним) – це їх коник. Навіть у середньому та старшому віці вони не хочуть ні перед чим зупинятися і зазвичай не роблять цього, якщо не обмежені фізично. Омолоджуючий крій, одяг, спортивне тіло і вічний гумор дозволяють їм почуватися молодими і привабливими.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.