ukr
русский

Тримайтеся від нього подалі! Названо найпідліший знак зодіаку, здатний на страшні вчинки

Анастасія Крищук

Тримайтеся від нього подалі! Названо найпідліший знак зодіаку, здатний на страшні вчинки
Він не буде ні про що шкодувати

Деякі люди не лише закриті, загадкові, а й небезпечні. Вони можуть приховувати свої справжні почуття за маскою, а зрозуміти спосіб їхніх думок під силу не всім. За словами астрологів, йдеться про Скорпіонів.

Скорпіони – водяний знак, представники якого з'явилися на світ з 23 жовтня до 21 листопада. Їх характеризує зарозумілість, наполегливість і схильність до ревнощів, впертість і мстивість. Чому це відбувається?

Скорпіонами управляють Марс та Плутон. Марс – планета агресії та дії. Плутон – планета одержимості, трансформації та влади. Саме це робить знак зодіаку темпераментним, владним, а тому дратівливим.

Скорпіони, як і будь-який інший знак, мають свої добрі сторони. Однак помітити їх може бути складно, тому що на передньому плані помітні... темні деталі. Насамперед, Скорпіони люблять сильно та пристрасно. Їм властиві пристрасть та сміливість, але також і відданість.

Однак це дуже вперті люди, котрі люблять контролювати. Їхній найбільший страх – це страх невдачі. Це тому, що Скорпіони вважають, що вони знають усе найкраще.

Багато хто зауважує, що спілкування та взаєморозуміння зі Скорпіоном можуть бути ускладнені, а іноді навіть неможливі. Тим більше, що уродженці знаку часто чинять підло з найближчими і дуже мстиві.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.