ukr
русский

Чим замінити аромадифузор: аналоги, зроблені своїми руками

Марина Грамович

Аромати для дому своїми руками
Аромати для дому своїми руками. Джерело: UAportal

Створити приємну атмосферу затишку в домі мріє кожна господиня. UAportal розповідає, як можна створити неповторні аромати своїми руками, зекономивши на покупці аромадифузору.

Спрей з екстрактом ванілі

Для того, щоб створити простий і освіжаючий аромат для дому, можна приготувати суміш з декількох крапель екстракту ванілі та води. Перед кожним використанням спрей слід добре збовтати, а потім розбризкати по всьому житловому приміщенню. Тонкий аромат ванілі може створити теплу і привабливу атмосферу в будь-якій кімнаті.

Читайте також: Як нейтралізувати неприємний запах в туалеті: допоможе неочікуваний лайфхак

Попурі на травах

Для натурального домашнього аромату можна зробити попурі на травах, зібравши та поєднавши сушені квіти, наприклад лаванду, розмарин чи м'яту. Помістивши їх в декоративну миску або пакетик і змішавши з кількома краплями ефірної олії, можна підсилити запах. Таке поєднання створює приємний і заспокійливий аромат.

Цитрусова вода

Щоб створити яскравий і освіжаючий аромат цитруса збережіть шкірки з лимонів, апельсинів чи грейпфрутів. Покладіть їх в каструлю, залийте водою і додайте кілька гілочок свіжої зелені, наприклад, розмарину або чебрецю. Згодом суміш слід довести до кипіння на плиті, дати охолонути і розлити по зручним для вас ємностям.

Раніше UAportal писав про різні природні методи, які дозволяють швидко, ефективно та з мінімальною кількістю продуктів ароматизувати вашу кухню після смаження чи приготування їжі. Адже ці стійкі запахи можуть затримуватися на тривалий час.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!