ukr
русский
English

Як нейтралізувати неприємний запах в туалеті: допоможе неочікуваний лайфхак

Ціхоцька Марія

Як нейтралізувати неприємний запах в туалеті: допоможе неочікуваний лайфхак
Нейтралізувати сморід в туалеті допоможе піна для гоління

Позбутися неприємного запаху можна за допомогою засобу, який зазвичай не пов'язують із прибиранням будинку - піни для гоління. Однак перед її використанням слід ретельно прибрати приміщення.

Для правильного попереднього прибирання необхідно спершу зняти стульчак унітазу і вимити його окремо. Потім потрібно ретельно протерти сам унітаз, усуваючи забруднення спеціальними чи народними засобами.

Читайте також: Оцет та перекис водню: як прибрати плісняву на пластикових вікнах

Не забудьте також про підлогу та плитку на стінах - там теж мають бути усунуті всі забруднення. Лише після наведення ладу в приміщенні можна переходити до боротьби з неприємним запахом.

Нанесіть звичайну піну для гоління на зовнішню та внутрішню поверхні унітазу, за винятком зливного бачка. Зачекайте 10 хвилин і витріть піну ганчіркою. Після цього в туалеті не буде неприємних ароматів, і вони не повернуться найближчим часом.

Блогерка з TikTok Кароліна Макколі поділилася зі своїми підписниками ще одним способом очищення унітазу з використанням піни для гоління. Вона радить нанести велику кількість піни на йоржик для чищення унітазу, а потім витерти ним плями з внутрішньої поверхні. Після змивання піни вона пропонує повторно нанести її на йоржик і пройтися ним по поверхні, щоб усунути недоліки.

Нагадаємо, ми вже писали, як чистити і дезінфікувати унітаз часником.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!