ukr
русский

Ангели відкриють ворота кохання чотирьом знакам зодіаку: на них чекає велике щастя

Анастасія Крищук

Ангели відкриють ворота кохання чотирьом знакам зодіаку: на них чекає велике щастя
Астрологи розповіли, хто у списку

Цього тижня розпочнеться "біла смуга" в особистому житті чотирьох уродженців зодіакального кола - самотні зустрінуть другу половинку і знайдуть справжнє щастя в коханні. За словами астрологів, у списку Раки, Леви, Терези та Риби.

Рак

Рак довго чекав на можливість зізнатися у своїх почуттях людині, яка йому імпонує. Ангели незабаром допоможуть знайти ідеальний момент. Результатом стане зустріч віч-на-віч, і інша людина подасть всі сприятливі знаки. Можливо, це і є те велике кохання, яке Рак шукав все своє життя. Однак він не повинен упустити цю ситуацію, інакше на День святого Валентина на нього чекає самотність.

Лев

Завдяки повні в його знаку Лев дозріває для серйозних стосунків. Незабаром ангели відкриють ворота любові в його житті, і він зустріне людину, через яку серце почне битися швидше. Коли це станеться, не треба чекати, краще одразу піти на контакт. Цьому знаку зодіаку слід використати всю свою чарівність і хитрість, щоб справити гарне перше враження.

Терези

Терезам не слід піддаватися самотності. Незабаром ангели дадуть можливість зустріти кохання всього вашого життя. Шукати його варто під час зустрічей із друзями та далекими знайомими. Прекрасне почуття прийде само собою, варто тільки йому віддатись. Однак краще пам'ятати, що не слід керуватися зовнішністю та дати шанс комусь іншому, ніж зазвичай.

Риби

Завдяки ангелам Риби зустріне свою другу половину. Обставини можуть виявитися несприятливими, тому цьому знаку зодіаку необхідно швидко діяти. Ангели відкривають Рибам браму любові, але щоб увійти в неї, потрібно бути хитрим. Варто пробудити в собі сміливість та рішучість, щоб ви могли насолоджуватися спільним щастям довгі роки.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.