ukr
русский
English

Жуйка для мозку: Які 5 фільмів з непередбачуваним сюжетом наштовхують на роздуми

Ігор Романько

5 найкращих фільмів з непередбачуваним сюжетним поворотом
5 найкращих фільмів з непередбачуваним сюжетним поворотом

Трилери – це жанр кінематографу, який здатний захоплювати глядачів своєю напруженою атмосферою, несподіваними поворотами сюжету та глибоким психологізмом.

Якщо ви любите трилери, які змушують задуматись над сюжетом, то вам обов'язково сподобаються ці п'ять фільмів, які для вас підібрали на сайті kino.24tv.ua.

Читайте також: 5 фільмів, які допоможуть впоратись з емоційним вигоранням

Сім (1995)

Цей фільм режисера Девіда Фінчера розповідає історію двох детективів, які розслідують серію жорстоких вбивств, кожне з яких символізує один із семи смертних гріхів. Фільм вражає своєю напруженою атмосферою та несподіваним фіналом.

Таємне вікно (2004)

Цей психологічний трилер з Джонні Деппом у головній ролі розповідає історію письменника, який через травму не може покинути свій будинок. Коли до нього приїжджає його брат, письменник починає підозрювати, що в будинку щось не так. Фільм тримає глядача в напрузі до самого кінця.

Острів проклятих (2010)

Цей фільм режисера Мартіна Скорсезе розповідає історію двох маршалів США, які прибувають на віддалений острів, щоб розслідувати зникнення пацієнтки з лікарні для душевнохворих. Фільм вражає своєю атмосферою та несподіваними поворотами сюжету.

Загублена (2014)

Цей фільм режисера Девіда Фінчера розповідає історію жінки, яка зникає під час подорожі з чоловіком. Чоловік починає розслідувати її зникнення, але чим більше він дізнається, тим більше питань виникає. Фільм вражає своєю непередбачуваністю та глибиною.

Паразити (2019)

Цей фільм режисера Пон Джун-хо розповідає історію двох родин з різних соціальних шарів, чиї долі невідворотно переплітаються. Фільм вражає своєю оригінальністю, гострим сюжетом та несподіваними поворотами.

Ці п'ять фільмів – це чудовий вибір для любителів трилерів. Вони не лише захоплюють своїми сюжетними поворотами, а й залишають глибокий слід у свідомості, змушуючи переосмислювати бачене.

Нагадаємо, UAportal підготував 10 надихаючих і мотиваційних фільмів, які варто подивитися кожному.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!