ukr
русский

Яскравий та з гілочками верби: 5 варіантів трендовго великоднього манікюру

Ціхоцька Марія

Яскравий та з гілочками верби: 5 варіантів трендовго великоднього манікюру
Яскраві кольори - чудова ідея до Великодня

Великдень – це чудове свято, яке знаменує собою оновлення та початок нового життя. І що може краще підкреслити ваш святковий образ, ніж гарний манікюр?

Сьогодні ми поділимось з вами декількома трендовими ідеями для великоднього манікюру 2024 року, які допоможуть вам створити стильний та елегантний дизайн. Про це пише Радіотрек.

Класичний білий:

На білому покритті нігтів можна намалювати чорним кольором милі обриси великодніх кроликів. Це простий, але водночас дуже симпатичний дизайн, який підійде для будь-якого віку та стилю.

Перепелине яйце:

На блакитному тлі зробіть чорні крапинки різної величини, щоб покриття нагадувало перепелине яйце. На одному з нігтів намалюйте чорним гілочку з листям. Цей дизайн виглядає ніжно та вишукано, і чудово підійде для тих, хто шукає щось незвичайне.

Пастельний двоколірний:

Поєднайте ніжні блакитний та рожевий кольори. Два нігті розділіть вздовж на 2 частини і пофарбуйте одну - рожевим, другу - блакитним кольором. Решту нігтів покрийте повністю одним із вище названих кольорів. Цей дизайн виглядає свіжо та романтично, і чудово підійде для весняного настрою.

З гілочками верби:

У цьому дизайні теж поєднані блакитний та рожевий кольори. Але зверху на цьому тлі ще намальовані гілочки верби. Цей дизайн виглядає дуже весняно та святково, і чудово підійде для тих, хто хоче підкреслити релігійну суть свята.

Яскравий та святковий:

Покрийте три нігті яскравим жовтим кольором - символом Сонця. На решті зробіть квітковий малюнок, у якому для гармонії теж присутній жовтий колір. Цей дизайн виглядає сміливо та енергійно, і чудово підійде для тих, хто хоче виділитися з натовпу.

Це лише декілька ідей для великоднього манікюру. Ви можете вибрати будь-який з них або ж придумати свій власний дизайн, використовуючи улюблені кольори та візерунки.

Нагадаємо, ми вже писали, про 7 ознак манікюру в стилі "old money".